Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Δοκιμασίες καναλιών, Ρέθεμνος 27/8/2016

Δοκιμασίες

Στην τελική φάση περνάει ο διαγωνισμός του Παππά (όχι της Χρυσής Αυγής όπως σωστά θα υποθέτατε λόγω του ύφους του αλλά του Σύριζα) για τα κανάλια που θα μείνουν να εκπέμπουν στην τηλεόρασή μας. Σε αυτήν την τελική φάση τα υποψήφια κανάλια θα περάσουν τις τέσσερις δοκιμασίες που θα σας περιγράψω παρακάτω. Ο νικητής κάθε δοκιμασίας θα παίρνει και απο μία θέση.
1η δοκιμασία: Γλύψιμο Παππά. Σε αυτή τη δοκιμασία δημοσιογράφοι των υποψήφιων καναλιών θα πρέπει να βρουν τα πιό ευφάνταστα επίθετα για να περιγράψουν το μεγαλείο του υπουργού της Επικρατίας.
2η δοκιμασία: Κοίμηση προβάτου. Στη δεύτερη δοκιμασία θα παραδίνουν έναν πρόσφατα απολυμένο στους δημοσιογράφους και αυτοί θα διαγωνιστούν στο πόσο γρήγορα θα τον κάνουν να ξεχαστεί και να μείνει στον καναπέ του.
3η δοκιμασία: Η αλλαγή. Εδώ ένας βαμμένος Νεοδημοκράτης θα παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων του κάθε υποψηφίου. Όποιο κανάλι τον κάνει Συριζαίο κερδίζει τη θέση.
4η δοκιμασία: Η θετική ανάγνωση. Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία θα δίνεται στα κανάλια μια αρνητική είδηση και αυτά θα πρέπει να τη μετατρέψουν σε θετική.
(Πχ. Αρνητική είδηση: Φοροκαταιγίδα. Θετική μετατροπή: Επιτέλους δρόσισε ο καιρός)

ΥΓ: Όταν η Νέα Δημοκρατία μιλάει για νέα διαπλοκή δεν είναι σαν να νοσταλγεί την παλιά, την δικιά της;

Ρανταπλαν

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ραβασάκι εφημερίδα Ρέθεμνος, 6/8/2016

Ο σουλτάνος με τις τέσσερις παρθένες


Μισό λεπτό να σημειώσω κάτι: να θυμηθώ να κοιτάξω αν στο λήμμα «αριστερή κυβέρνηση» στο λεξικό γράφει τίποτα για νεοκαπιταλιστική οικονομία και παλαιοκομματική διακυβέρνηση. Οκ. 

Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για την παρθενία. Ιερό πράγμα τα παλιά χρόνια κι άμα το έχανες ακολουθούσες επίπονες πρακτικές για να το ξανακερδίσεις. Όταν βλέπετε τα κανάλια να φτιάχνουν σποτάκια για το πόσο καλά υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτό δε σας θυμίζει; Από πόρνη, παρθένα όμως γίνετε; Πληρώσαμε λέει τόσα για φόρους. Εμάς δεν μας νοιάζει ρε πόσα πληρώσατε. Μας νοιάζει πόσα φεσώσατε. Πόσα λεφτά χάθηκαν απο τους διακανονισμούς που κάνατε. Αυτά μας νοιάζουν. Αλλά και να μην χρωστούσαν είναι δυνατόν κάποιος που είναι χωμένος στα σκατά, με συγχωρείτε κι όλας, να διαφυλάξει την αγνότητά του; Εκτός αν ακολουθούσε την πρακτική «από μπρος παρθένα, από πίσω τρένα»! Με το συμπάθιο πάντα! 

Και από την άλλη έχουμε τον σουλτάνο τον Νίκο Παππά. Που τώρα θέλει οι παρθένες να είναι τέσσερις, να χορεύουν μόνο γι’ αυτόν και όσες τον πολέμησαν θα τις ρίξει στη λίμνη της Φροσύνης. Ρε αυτός είναι μέγας δημοκράτης. Με έκθεση κατά παραγγελία και με ψεύτικα στοιχεία μπορεί άνετα να μπει στο κάδρο με Σημίτη και ΓΑΠ. 

ΥΓ. Άντε να πάρει και ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης κανάλι και ένας μικρός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σιγά σιγά γεννιέτε στην Ελλάδα...