Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ραβασάκι εφημερίδα Ρέθεμνος, 6/8/2016

Ο σουλτάνος με τις τέσσερις παρθένες


Μισό λεπτό να σημειώσω κάτι: να θυμηθώ να κοιτάξω αν στο λήμμα «αριστερή κυβέρνηση» στο λεξικό γράφει τίποτα για νεοκαπιταλιστική οικονομία και παλαιοκομματική διακυβέρνηση. Οκ. 

Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για την παρθενία. Ιερό πράγμα τα παλιά χρόνια κι άμα το έχανες ακολουθούσες επίπονες πρακτικές για να το ξανακερδίσεις. Όταν βλέπετε τα κανάλια να φτιάχνουν σποτάκια για το πόσο καλά υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτό δε σας θυμίζει; Από πόρνη, παρθένα όμως γίνετε; Πληρώσαμε λέει τόσα για φόρους. Εμάς δεν μας νοιάζει ρε πόσα πληρώσατε. Μας νοιάζει πόσα φεσώσατε. Πόσα λεφτά χάθηκαν απο τους διακανονισμούς που κάνατε. Αυτά μας νοιάζουν. Αλλά και να μην χρωστούσαν είναι δυνατόν κάποιος που είναι χωμένος στα σκατά, με συγχωρείτε κι όλας, να διαφυλάξει την αγνότητά του; Εκτός αν ακολουθούσε την πρακτική «από μπρος παρθένα, από πίσω τρένα»! Με το συμπάθιο πάντα! 

Και από την άλλη έχουμε τον σουλτάνο τον Νίκο Παππά. Που τώρα θέλει οι παρθένες να είναι τέσσερις, να χορεύουν μόνο γι’ αυτόν και όσες τον πολέμησαν θα τις ρίξει στη λίμνη της Φροσύνης. Ρε αυτός είναι μέγας δημοκράτης. Με έκθεση κατά παραγγελία και με ψεύτικα στοιχεία μπορεί άνετα να μπει στο κάδρο με Σημίτη και ΓΑΠ. 

ΥΓ. Άντε να πάρει και ο Βαγγέλης ο Μαρινάκης κανάλι και ένας μικρός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σιγά σιγά γεννιέτε στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου