Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Δοκιμασίες καναλιών, Ρέθεμνος 27/8/2016

Δοκιμασίες

Στην τελική φάση περνάει ο διαγωνισμός του Παππά (όχι της Χρυσής Αυγής όπως σωστά θα υποθέτατε λόγω του ύφους του αλλά του Σύριζα) για τα κανάλια που θα μείνουν να εκπέμπουν στην τηλεόρασή μας. Σε αυτήν την τελική φάση τα υποψήφια κανάλια θα περάσουν τις τέσσερις δοκιμασίες που θα σας περιγράψω παρακάτω. Ο νικητής κάθε δοκιμασίας θα παίρνει και απο μία θέση.
1η δοκιμασία: Γλύψιμο Παππά. Σε αυτή τη δοκιμασία δημοσιογράφοι των υποψήφιων καναλιών θα πρέπει να βρουν τα πιό ευφάνταστα επίθετα για να περιγράψουν το μεγαλείο του υπουργού της Επικρατίας.
2η δοκιμασία: Κοίμηση προβάτου. Στη δεύτερη δοκιμασία θα παραδίνουν έναν πρόσφατα απολυμένο στους δημοσιογράφους και αυτοί θα διαγωνιστούν στο πόσο γρήγορα θα τον κάνουν να ξεχαστεί και να μείνει στον καναπέ του.
3η δοκιμασία: Η αλλαγή. Εδώ ένας βαμμένος Νεοδημοκράτης θα παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων του κάθε υποψηφίου. Όποιο κανάλι τον κάνει Συριζαίο κερδίζει τη θέση.
4η δοκιμασία: Η θετική ανάγνωση. Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία θα δίνεται στα κανάλια μια αρνητική είδηση και αυτά θα πρέπει να τη μετατρέψουν σε θετική.
(Πχ. Αρνητική είδηση: Φοροκαταιγίδα. Θετική μετατροπή: Επιτέλους δρόσισε ο καιρός)

ΥΓ: Όταν η Νέα Δημοκρατία μιλάει για νέα διαπλοκή δεν είναι σαν να νοσταλγεί την παλιά, την δικιά της;

Ρανταπλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου